Kollageeni – iholle tärkeä proteiini

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista, ja sitä löytyy ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine. Se muodostaa 70 % ihon proteiinista ja auttaa pitämään ihon sileänä ja kauniina.

Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia, mikä johtaa useisiin ikääntymisoireisiin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho. Kollageenin tuotanto loppuu lähes kokonaan noin 40 ikävuoden paikkeilla.
 

Mitä enemmän kollageenia, sen paremmalta iho näyttää

Kollageenin määrä ihossa määrittelee sen, miten nuorelta iho näyttää. Jos kollageenin määrä iholla on runsas, se näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Jos ihon kollageenin määrä on vähäinen, iho näyttää epätasaiselta, kuivalta ja siinä näkyy selviä juonteita. Käyttämällä sisäisiä kollageenituotteita aktivoit samalla myös elimistösi omaa kollageenintuotantoa ja kollageenivarastojen säilymistä. 
 

Kotimaiset ja lisä­aineettomat valmisteet

Uudessa korkealaatuisessa Puhdas+ Premium Collagen -jauheessa sekä Puhdas+ Collagen & hyaluron -kapseleissa on vahvoina pitoisuuksina kaikki tärkeimmät ihoa hoitavat ja rakentavat ainesosat; kollageeni, hyaluronihappo, C-vitamiini ja biotiini. 

Puhdas+ kollageenituotteet ovat kotimaisia, puhtaita, lisäaineettomia ja sokerittomia.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 4.4.-30.4.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Keväällä ei kaikilla olekaan hauskaa – Pycnogenol® helpottaa!
Moni odottaa kevättä ja sen tuomaa valoa ja lämpöä. Kevääseen ja kesään voi kuitenkin liittyä erilaisia terveysongelmia...
Lue
Luonnollista helpotusta vaihdevuosivaivoihin 
Naisilla viimeiset kuukautiset ovat keskimäärin 45–55-vuotiaana – tätä aikaa kutsutaan menopaussiksi eli vaihdevuosiksi...
Lue