Kehäkukka rauhoittaa suussa ja iholla

Frantsilan yrttihammastahnat on kehitetty ylläpitämään suun hyvinvointia luonnollisesti. Sen lisäksi, että ne pesevät hampaat hyvin, ne myös hoitavat kokonaisvaltaisesti suuta ja ikeniä. 

Ratamo on mm. antibakteerinen, kamomilla estää tulehduksia, siankärsämö hoitaa ikeniä ja kehäkukka rauhoittaa. Tehokkaiden yrttien lisäksi hammastahnat sisältävät runsaasti ksylitolia, joka osaltaan estää hampaiden reikiintymisen

Kun haluat pestä tehokkaasti, mutta hellästi suuta hoitaen, valitse Frantsilan kotimainen yrttihammastahna (fluorilla tai fluorittomana).
 

Frantsilan Kehäkukkavoide

Frantsilan kotimainen Kehäkukkavoide on kevyt ja hyvin imeytyvä päivä- ja hoitovoide kasvoille ja koko keholle. Se sopii koko perheen ihonhoitoon. 

Kehäkukka parantaa ihon kuntoa ja kimmoisuutta, ja sitä arvostetaan erilaisten iho-ongelmien, ihottumien ja kutiavan ihon hoidossa. Kehäkukan antiseptisen vaikutuksen ansiosta voide sopii lisäksi akneiholle. Kehäkukkavoide on myös erinomainen hoitotuote auringon polttamalle iholle.

Frantsilan luomu Kehäkukkavoide on valmistettu suomalaisesta kehäkukasta, joka on samalla maailman pohjoisimmassa viljelty kehäkukka. Tämä tekee siitä ainutlaatuisen tehokkaan.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 4.4.-30.4.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Keväällä ei kaikilla olekaan hauskaa – Pycnogenol® helpottaa!
Moni odottaa kevättä ja sen tuomaa valoa ja lämpöä. Kevääseen ja kesään voi kuitenkin liittyä erilaisia terveysongelmia...
Lue
Luonnollista helpotusta vaihdevuosivaivoihin 
Naisilla viimeiset kuukautiset ovat keskimäärin 45–55-vuotiaana – tätä aikaa kutsutaan menopaussiksi eli vaihdevuosiksi...
Lue