Back on Track: tukea lihaksille ja nivelille

Back on Track® +physio tuotteet ovat lihas- ja niveltukia päivittäiseen käyttöön. Ne on valmistettu miellyttävästä neljään suuntaan joustavasta ja hoitavasta keraamisesta kankaasta. 

Ainutlaatuisen Welltex®-teknologian omaava kangas toimii luonnollisesti heijastamalla takaisin kehon lämpöä ja lisäämällä hyvinvointia infrapuna-aaltoina. Tuet on suunniteltu:

  • antamaan tukea
  • lisäämään verenkiertoa
  • vähentämään lihasjännityksiä
  • lisäämään lihasten ja nivelten liikkuvuutta
  • nopeuttamaan palautumista.
     

Kuinka tukia käytetään?

Tukien käyttö kannattaa aloittaa vaiheittain. Käytä tuotetta enintään neljä tuntia päivässä ensimmäisten 2–3 päivän ajan. Näin keholla on mahdollisuus totutella tuotteen vaikutuksiin. Totutteluvaiheen jälkeen tuotteita on suositeltavaa käyttää vähintään 8 tuntia päivässä. 

On tärkeää jatkaa tuotteen intensiivistä käyttöä vähintään 10–20 päivää ennen kuin arvioi tuotteen vaikutusta. On suositeltavaa käyttää tuotteita etenkin liikunnan aikana, sillä mitä enemmän itse tuottaa lämpöä sitä voimakkaampi tuotteen vaikutus on. Back on Track® +physio tuotteet toimivat myös levossa ollessa, jopa nukkuessa. Paras vaikutus saadaan yleensä noin kolmen viikon käytön jälkeen. Saatavilla on polvi- ja rannetukia.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 4.4.-30.4.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Keväällä ei kaikilla olekaan hauskaa – Pycnogenol® helpottaa!
Moni odottaa kevättä ja sen tuomaa valoa ja lämpöä. Kevääseen ja kesään voi kuitenkin liittyä erilaisia terveysongelmia...
Lue
Luonnollista helpotusta vaihdevuosivaivoihin 
Naisilla viimeiset kuukautiset ovat keskimäärin 45–55-vuotiaana – tätä aikaa kutsutaan menopaussiksi eli vaihdevuosiksi...
Lue